Hem

’Growth is never by mere chance,

it is the result of forces working together.’

 James Cash Penney

Våra tjänster

Skala upp - Processutveckling


Vill ni växa snabbt och dynamiskt utan växtvärk? Vi hjälper er att operativt förbereda organisationen för en snabb och smidig tillväxt. Vi kartlägger era huvudprocesser och hjälper till att skala upp dem.


Realisera - Förändringsledning


Vill ni få en snabb uppskalning? Vi hjälper er att smidigt genomföra uppskalningen i  organisationen  med bibehållen styrfart

Nå ert mål -Projektledning


Vill ni ha hjälp att genomföra projekt effektivare?  Vi hjälper er att driva  projekt i mål. Vi hittar lösningar för att frigöra tid och resurser och förenklar era projektprocesser.

Om OglioOglio Utveckling analyserar era verksamhetsprocesser och arbetsrutiner för att tillsammans med er skapa en dynamisk organisation i snabb tillväxt. Vi har mångårig kunskap och erfarenhet inom LEAN för tjänster, digitalisering, projekt- och förändringsledning.

Oglio har haft förmånen att jobba med tillväxtbolag inom de flesta branscher nationellt och internationellt. Vi har stöttat medarbetare, avdelningar och hela organisationer sedan 2009,

att blir framgångsrika och mer produktiva.

Blogg

"En intressant utbildning som gett oss verktygen att ta planeringen till nästa nivå. Vi har lyckats få en komplex verksamhet begriplig och hanterbar. Som en bonus har organisationens medarbetare fått en ökad förståelse för varandras arbetssituation."


Marika B, Strategisk planering, Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands län.

"Att effektivisera sitt arbete handlar om vad och hur vi gör saker. Eva gav oss två timmars reflektion som hjälpte oss fundera på hur vi kan göra saker enklare och mer strukturerat i framtiden."


Anna H, projektledare, Skåneakademier 4-yes

"Evas inslag på vårt avdelningsmöte var mycket uppskattat. Hennes enkla men smarta tips kan vi använda både i gruppens gemensamma planering, och var och en i sitt eget arbete på det sätt som passar individen. Vi refererar ofta till det vi lärde oss, och inte minst gav det inspiration till att frigöra tid för kreativitet!"


Karin B, Market Communication Manager, SWEP International AB

Referenser

Kontakt